Specialist met een passie voor authentieke woningen

 

Sprekend verleden

Karakteristieke boerderijen, statige hofsteden, voormalige pachterwoningen, landelijk gelegen arbeiderswoningen: ze ademen de sfeer van lang vervlogen tijden. De herkenbare bouwstijl en klassieke details verraden de welstand van de oorspronkelijke bewoners. Ze zijn landelijk en eenvoudig, of groots en weelderig. Juist daardoor spreken deze woningen bijzonder tot de verbeelding. Deze panden verdienen het om behouden te blijven.

 

Realiseer wooncomfort

Bent u de (toekomstige) bewoner van een authentieke boerderij? Wilt u genieten van uw monumentale pand maar tegelijk zeker zijn van eigentijds wooncomfort? Dan is het goed dat u kennismaakt met Jonne Bouw & Interieur. Het is ons specialisme om in boerderijen uit alle bouwperioden wooncomfort te realiseren. Zelfs ruimten die oorspronkelijk in gebruik waren als opslag of als stal geven we een woonfunctie.

 

Met behoud van karakter

Daarbij is het onze kracht dat we nieuwe en oude elementen naadloos op elkaar aan laten sluiten. We passen zelfs historische bouwmaterialen toe om er zeker van te zijn dat het karakter van de woning behouden blijft. Tegelijk voorzien we uw woning van moderne voorzieningen, variërend van isolatie en centrale verwarming tot inbraakveilige kozijnen en een luxe keuken.

 

Totaalprojecten

We voeren totale renovatieprojecten uit en onderdelen daarvan. Specifieke werkzaamheden, zoals het tekenwerk of het schilder- en installatiewerk, besteden we uit. Voor u blijven wíj echter het aanspreekpunt, van offerte tot en met oplevering. Wij coördineren het project en dragen er zorg voor dat uw woonwensen gerealiseerd worden. Bouwkundige aanpassingen, timmerwerk en interieurbetimmeringen doen we zelf. Daar ligt onze kracht en dat doen we met gevoel voor stijl. De renovatie en afbouw van authentieke panden is voor ons niet alleen een specialisme, maar vooral een passie.

 

Kennismaken?

Daarom maken we graag met u kennis. Kunnen we meteen de mogelijkheden voor uw boerderij of woning bespreken!