De specialist die het maximale uit uw woning haalt

 

Uw woonwensen

Wat zijn uw woonwensen? Wilt u meer licht, meer ruimte of meer luxe in huis? Wilt u niet verhuizen maar met nog meer plezier blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Hebt u specifieke wensen of is uw woning aan onderhoud toe?

Dan kunt u niemand beter inschakelen dan een specialist die van renovatie en verbouw zijn passie heeft gemaakt. Jonne Bouw & Interieur, aangenaam. In elke opdracht zien wij een uitdaging: het maximale halen uit uw woning, bínnen uw budget.

 

Met behoud van karakter

Natuurlijk moet een aanbouw of verbouw passen bij de stijl van uw woning. Juist dat is onze kracht. We laten nieuwe en bestaande elementen naadloos op elkaar aan sluiten. Tegelijk benutten we ruimte optimaal om aan uw wensen tegemoet te komen.

 

Totaalprojecten

We voeren totale renovatieprojecten uit en onderdelen daarvan. Specifieke werkzaamheden, zoals het tekenwerk of het schilder- en installatiewerk, besteden we uit. Voor u blijven wíj echter het aanspreekpunt, van offerte tot en met oplevering. Wij coördineren het project en dragen er zorg voor dat uw woonwensen gerealiseerd worden. Bouwkundige aanpassingen, timmerwerk en interieurbetimmeringen doen we zelf. Daar ligt onze kracht en dat doen we met gevoel voor stijl. De renovatie en afbouw van woningen is voor ons niet alleen een specialisme, maar vooral een passie.

 

Kennismaken?

Daarom maken we graag met u kennis. Kunnen we meteen de mogelijkheden voor uw boerderij of woning bespreken!